only by night

I lördags va det party i lindö hos matta, riktikt trevligt och roligt folk! Älskar verkligen sommaren när man kan sitta ute hela natten i linne och shorts fast lite myggbett fick jag allt, inte lite kul kanske. men...det va verkligen inte min dag direkt..jag började med att spilla ut halva min drink på matta (han som hade festen) sen typ en kvart senare när jag skulle sträcka mig efter en en grej så smäller jag till ett glas så det går sönder i tusen bitar och alla runt om mig blev nerskvätta.. ha ha ha. sen brände jag en med ciggen också.. inte min dag! Men en lyckad kväll ändå! ett jäkla tjat om p o h g och allt va det nu va. svåra grejer det där.Kom hem vid 4, och somnade kanske 5? och sen upp vid halv 9.. puh! jag klarar verkligen inte av sånt. Aja riktigt lyckat kväll i alla fall :)

only by night i lindö !

jens, jag och amanda

big love till skärgården

måste bara säga att skärgården kanske är det mest omtyckta stället på jorden, iaf när det är så fint väder som det är nu!
Just nu är jag ute på sommarstället på ålö i gryts skärgård. love!
Idag har jag, sis och jenny stekt hela dagen nere vid havet och självklart åkt vattenskidor, är ju inte så duktig men det är kul! Kanske ska försöka ge mig in på wakeboard snart?... om jag vågar vill säga!
imorgon kommer amanda och alicia ut hit till mig, massa mys. sen på lördag åker vi nog till stockholm
 till alex (italiano) på poolparty, kommer bli g r y m t.
Nu blir det sängen, ska upp klockan 8 imorgon och gå powerwalk med sis.. vilken snäll syster man är ibland. PUSS

skärgården !


skärgården !


ja, jag har startat en blogg.. suprise

SÅ, nu har jag också skaffat en blogg, precis som alla andra men..men.. så är det. Vet inte hur seriös jag verkligen kommer vara men det är sånt som märks! haha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0